بحران هویت جنسی

 
مقدمه: 
در دنیای امروز، دنیایی كه هر روز از سنتها فاصله گرفته و به سوی مدرنیست می رود، در همه ابعاد زندگی شاهد دگرگونی و تغییر نقش های جنس مخالف این پرسش را  در ذهن می‌آورد كه نقش حقیقی زن و مرد در یك جامعه چیست؟آیا زنان می توانند در عین زن بودن به ایفای نقش های مردانه بپردازند بدون آنكه هویت زنانه آنها دچار هر گونه آسیب اجتماعی بشود؟ما در این تحقیق می‌خواهیم كه چگونگی و پیامدهای بحران هویت جنسی را بررسی كنیم.بی تردید شكل گیری هویت جنسی پسران و دختران متأثر از یادگیری، مشاهده الگوبرداری، تلقین و همانند سازی با سنن فرهنگی و اجتماعی است كه در این میان برخورد بسیار مهم و در واقع اصل ماجراست. 
 
 
کلمات کلیدی:

بحران

هویت جنسی

نسخ پذیری جنسی 

 
 

هویت جنسی و نسخ پذیری جنسی 

اكثر نوجوانان هویت جنسی، یعنی احساس عمیق پسر یا دختر بودن پیدا می كند اما اغلب فرهنگها تفكیك زیست شناختی بین مذكر و مونث را به صورت شبكه ای پاشیده از باورها و اعمال پرداخت می دهند كه در واقع در هر قلمرو فعالیت انسانی نفوذ می كند. فرهنگهای مختلف ممكن است رفتارهای اجتماعی درست، نقش ها و ویژگیهای شخصیتی را به گونه ای متفاوت تعریف كنند و این اخطارات ممكن است با گذشت زمان در فرهنگ ها تغییر یابند. اما تعریف درست آن هرچه باشد، هر فرهنگی هنوز سعی می كند نوجوانان دختر و پسر را به بالغین مؤنث یا مذكر تبدیل كند. 
 
اصلاح سنخ پذیری جنسی به كسب رفتارها و ویژگیهایی كه فرهنگ آن را برای جنس خود متناسب می داند اطلاق می شود. بخاطر داشته باشید كه سنخ پذیری جنسی و هویت جنسی معنی متفاوتی دارند. دختری ممكن است خود را به عنوان مؤنث قویاً بپذیرد اما باز از رفتارهایی كه برچسب مردانه دارد نپرهیزد. اما هویت جنسی و سنخ پذیری جنسی فقط حاصل انتظارات و توصیه های فرهنگی هستند، یا تا حدی از رشد طبیعی ناشی می شود.در این بخش ما به بررسی نظریه ها پرداخته و سعی می كنیم به این پرسش پاسخ دهیم.
 
 
 
 
 
فهرست
مقدمه 3
تعریف موضوع 4
هدف
علل شكل گیری آن
موضوع تحقیق
نظریه روانكاوی 4
نظریه یادگیری اجتماعی 5
نظریه شناختی رشدی 6
نظریه طرحواره جنسیت 7
ویژگی موضوع 9
نتیجه گیری 10
راهكار 11
منابع 15